Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата Количка е празна !

Панацея подкрепя българското изкуство

.

Екипът на Панацея подкрепи фондация „Борис Христов“, която организира юбилеен благотворителен концерт на 16 юни пред пълната зала 1 на НДК с участие на световно известния български тенор Бойко Цветанов, гениалният цигулар Марио Хосен, обичаният Орлин Горанов, Алекс Зографов, Стоян Бончев и още много звезди.

Тенорът Бойко Цветанов, който е солист на Цюрихската опера, събра звездна свита за концерт в НДК по случай 60-ия си рожден ден. За юбиляря, пял на най-престижни форуми по света, партнирал на най-великите тенори на времето ни - Павороти, Доминго и Карерас, пяха негови колеги от оперни театри, виртуози на класиката и поп изпълнители.

 

 

До него на сцената в НДК излязоха известният бас Стоян Бончев, сопраното Цветелина Малджанска, Орлин Горанов, Еделина Кънева и Алекс Зографов - пианист и композитор, поставял на Бродуей мюзикъли на Андрю Лойд Уебър.

В памет на великия си учител Борис Христов, Бойко Цветанов посвети приходите от юбилейния си концерт на фондацията, като дарението ще бъде предназначено за бъдещи музикални проекти.

 

 

За нас

Свети Никола 2013 ООД

Удовлетвореността на нашите клиенти е основен приоритет за нас. Ние сме насреща да отговорим на запитвания и коментари по отношение на продуктите, които предлагаме.

Контакти

  • +359887788174

Нов клиент

Създаване на профил

Регистрацията носи редица предимства, като ви дава възможност да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от персонализирано съдържание, достъпно само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран потребител