Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата Количка е празна !

Изследвания на качеството на продуктите

.

​Тинктурите от серията Панацея подлежат на редовен мониторинг на качеството, съгласно изискванията на законовата и нормативна уредба на Р. България и залегналите критерии за качество във въведената НАССР система за безопасност.

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Освен задължителните параметри, които се изследват, тинктурите от серията Панацея се проверяват и за наличие на тежки метали, съгласно директива 1881 на ЕК за определяне на максимално допустимите количества на замърсители в храните. Суровините, влагани в производството са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.

За нас

Свети Никола 2013 ООД

Удовлетвореността на нашите клиенти е основен приоритет за нас. Ние сме насреща да отговорим на запитвания и коментари по отношение на продуктите, които предлагаме.

Контакти

  • +359887788174

Нов клиент

Създаване на профил

Регистрацията носи редица предимства, като ви дава възможност да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от персонализирано съдържание, достъпно само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран потребител