Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата Количка е празна !

Панацея - Тинктура За мъжа участва в Моември

.

Моември не е печатна грешка!

Месец ноември в световен мащаб е посветен на мъжкото здраве.

Милиони мъже си пускат мустаци през този месец, за да участват в кампанията за солидарност и повишаване на информираността за заболяванията, които застрашават мъжете и съкращават живота им.

Ракът на простатата и ракът на тестисите са опасни болести, но ако бъдат хванати и третирани навреме, имат много висок процент на преживяемост (95% за рак на тестисите и 98% за рак на простатата).

Господа, изследвайте се! Посещавайте редовно личния си лекар и уролог. Знаем, че сте заети; че сте мъже на място; че от вас зависят предприятия, спортни отбори, високи резултати; че сте опора на жени, деца, родители, приятели, роднини. Те имат нужда най-вече да сте здрави! Погрижете се за себе си, за да можете да се грижите за всичко друго!

Това е посланието на Моември – месецът на мъжкото здраве, на забавните мустаци, благотворителни състезания и разнообразни инициативи.

Панацея се включва в кампанията с реален принос към здравето на мъжете. До края на месеца, при поръчка на две опаковки Панацея - Тинктура За мъжа ще получите трета подарък!

Предложението важи при поръчка от сайта и през нашата Фейсбук страница.

*Акцията не се комбинира с други отстъпки и промоции. 

 

За нас

Свети Никола 2013 ООД

Удовлетвореността на нашите клиенти е основен приоритет за нас. Ние сме насреща да отговорим на запитвания и коментари по отношение на продуктите, които предлагаме.

Контакти

  • +359887788174

Нов клиент

Създаване на профил

Регистрацията носи редица предимства, като ви дава възможност да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от персонализирано съдържание, достъпно само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран потребител