Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата Количка е празна !

Панацея™ ще участва на фестивала Здравей - Зимна Приказка

.

Фестивалът Зимна Приказка е част от фестивалите организирани от проекта Здравей! Това е трети поред фестивал и поради големия интерес – първи зимен.

Това е най-големият, най-цветният, най-забавният и най-достъпният фестивал за балансиран начин на живот в България! Идеята му е да популяризира балансирания начин на живот сред българите и особено сред младите и децата.
 

Какво ще предложи фестивала?
-  Изложители, които ще представят своите продукти в областта на здравословния начин на живот, сред които сме и ние – билковите тинктури от серията Панацея™

- Мастър Кулинарни Класове с едни от най-добрите мастър шефове!

- Лекции с едни от най-добрите лектори в сферата на здравето и психологията!

- Спортни класове и практики – различни видове йога, канго джъмпс, табата, танци, силови тренировки, ритъм терапия и още много!

- Спортни занимания и игри за децата – лека атлетика, кънки, хокей, тенис, търсене на съкровища и много други!

- Десетки творчески работилници – керамика, рисуване, готвене, работа с хартия, свирене на музикални инструменти, изработка на козметика и още, и още!

Кога?

20-21. 01. 2018 Интер Експо Център, София

Повече информация за фестивала

За нас

Свети Никола 2013 ООД

Удовлетвореността на нашите клиенти е основен приоритет за нас. Ние сме насреща да отговорим на запитвания и коментари по отношение на продуктите, които предлагаме.

Контакти

  • +359887788174

Нов клиент

Създаване на профил

Регистрацията носи редица предимства, като ви дава възможност да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от персонализирано съдържание, достъпно само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран потребител