Екипът на Панацея подкрепи фондация „Борис Христов“, която организира юбилеен благотворителен концерт на 16 юни пред пълната зала 1 на НДК с участие на световно известния български тенор Бойко Цветанов, гениалният цигулар Марио Хосен, обичаният Орлин Горанов, Алекс Зографов, Стоян Бончев и още много звезди.

Тенорът Бойко Цветанов, който е солист на Цюрихската опера, събра звездна свита за концерт в НДК по случай 60-ия си рожден ден. За юбиляря, пял на най-престижни форуми по света, партнирал на най-великите тенори на времето ни – Павороти, Доминго и Карерас, пяха негови колеги от оперни театри, виртуози на класиката и поп изпълнители.

 До него на сцената в НДК излязоха известният бас Стоян Бончев, сопраното Цветелина Малджанска, Орлин Горанов, Еделина Кънева и Алекс Зографов – пианист и композитор, поставял на Бродуей мюзикъли на Андрю Лойд Уебър.

В памет на великия си учител Борис Христов, Бойко Цветанов посвети приходите от юбилейния си концерт на фондацията, като дарението ще бъде предназначено за бъдещи музикални проекти.