Моември не е печатна грешка!

Месец ноември в световен мащаб е посветен на мъжкото здраве.

Милиони мъже си пускат мустаци през този месец, за да участват в кампанията за солидарност и повишаване на информираността за заболяванията, които застрашават мъжете и съкращават живота им.

Ракът на простатата и ракът на тестисите са опасни болести, но ако бъдат хванати и третирани навреме, имат много висок процент на преживяемост (95% за рак на тестисите и 98% за рак на простатата).

 Господа, изследвайте се! Посещавайте редовно личния си лекар и уролог. Знаем, че сте заети; че сте мъже на място; че от вас зависят предприятия, спортни отбори, високи резултати; че сте опора на жени, деца, родители, приятели, роднини. Те имат нужда най-вече да сте здрави! Погрижете се за себе си, за да можете да се грижите за всичко друго!

Това е посланието на Моември – месецът на мъжкото здраве, на забавните мустаци, благотворителни състезания и разнообразни инициативи.

Панацея се включва в кампанията с реален принос към здравето на мъжете. До края на месеца, при поръчка на две опаковки Панацея – Т инктура За мъжа ще получите трета подарък!

Предложението важи при поръчка от сайта и през нашата Фейсбук страница .

*Акцията не се комбинира с други отстъпки и промоции.