Фестивалът Зимна Приказка е част от фестивалите организирани от проекта Здравей! Това е трети поред фестивал и поради големия интерес – първи зимен.Това е най-големият, най-цветният, най-забавният и най-достъпният фестивал за балансиран начин на живот в България! Идеята му е да популяризира балансирания начин на живот сред българите и особено сред младите и децата.

Какво ще предложи фестивала?

– Изложители, които ще представят своите продукти в областта на здравословния начин на живот, сред които сме и ние – билковите тинктури от серията Панацея™

– Мастър Кулинарни Класове с едни от най-добрите мастър шефове!– Лекции с едни от най-добрите лектори в сферата на здравето и психологията!– Спортни класове и практики – различни видове йога, канго джъмпс, табата, танци, силови тренировки, ритъм терапия и още много!– Спортни занимания и игри за децата – лека атлетика, кънки, хокей, тенис, търсене на съкровища и много други!– Десетки творчески работилници – керамика, рисуване, готвене, работа с хартия, свирене на музикални инструменти, изработка на козметика и още, и още!

Кога?

20-21. 01. 2018 Интер Експо Център, СофияПовече информация за фестивала