Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата Количка е празна !

За Нас

Екипът на Панацея

Нашият екип притежава повече от 15 години опит в областта на фитотерапията. Уменията и познанията ни за производството и приложението на билкови тинктури е в основата на създаването на серията хранителни добавки Панацея™. Наши учители са академик инж.-химик Никола Хлебаров и инж.-химик Здравко Хлебаров.

Мисията на Панацея
Нашата мисия е да подобряваме качеството на живот, като предлагаме натурални природни продукти. Нашата цел е да предоставяме на клиентите си уникални комбинации от билки, основаващи се на лечебната сила на българската природа. Технологията на производство, която използваме е т.нар. студена водно-етанолова екстракция – утвърден ефективен метод от векове за извличане на биоактивните вещества на лечебните растения. Тази високо стандартизирана технология позволява в максимална степен да се екстрахират и съхранят ценните вещества като алкалоиди, гликозиди, сапонини, полизахариди, дъбилни вещества, флавоноиди, лигани, кумарини, етерични масла, витамини, микроелементи и др. Наша мисия е и да развиваме/популяризираме концепциите на академик инж.-химик Никола Хлебаров и инж.-химик Здравко Хлебаров за приложението на лечебните растения, както и да ги разработваме в нови насоки.

Билковите тинктури на Панацея
Ние предлагаме 2 серии билкови тинктури - серия Класик и серия Витал. Продуктите ни са с изцяло натурален състав – не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана. Билковите тинктури от серията Панацея™ са хранителни добавки, в които се влагат сертифицирани билки от и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика, съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.

Продуктите от серията Панацея™ са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от Вашия лекар. Приемът им не може да замести препоръчаната медикаментозна терапия.

За нас

Свети Никола 2013 ООД

Удовлетвореността на нашите клиенти е основен приоритет за нас. Ние сме насреща да отговорим на запитвания и коментари по отношение на продуктите, които предлагаме.

Контакти

  • +359887788174

Нов клиент

Създаване на профил

Регистрацията носи редица предимства, като ви дава възможност да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от персонализирано съдържание, достъпно само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран потребител