Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата Количка е празна !

За Нас

За Нас

…или по скоро ЗА ВАС.

За всички Вас, които се опитват да бъдат здрави, въпреки всичко. 

Ето какво правим ние с много любов в името на здравето: 

Учим се.

Нашите учители са академик инж.-химик Никола Хлебаров и инж.-химик Здравко Хлебаров, използваме наученото като следим и най-новите изследвания в областта на фитотерапията.

Работим неуморно.

Предлагаме 2 серии хранителни добавки - серия Класик и серия Витал - тинктури и капсули.

Продуктите ни са с ИЗЦЯЛО НАТУРАЛЕН СЪСТАВ – не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Билките, които използваме за тинктурите са основно български, екстрактите за капсулните форми са стандартизирани, а капсулите, които предлагаме са от най-високия клас: Vcaps Plus®

Имаме мисия.

Нашата мисия е да подобряваме качеството на живот, като предлагаме НАТУРАЛНИ ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ.

За тинктурите използваме високо стандартизирана технология, в капсулите влагаме само стандартизирани екстракти

като

спазваме всички норми за безупречно производство.

Билковите продукти на Панацея™ са хранителни добавки, в които се влагат сертифицирани билки  и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика, съгласно въведената НАССР система за контрол на беопасността.

Разполагаме с разработени и прилагани системи на управление на безопасността и качеството: 

БДС EN 9001:2015 и БДС EN 22000:2018

И нека не забравяме, че:

Продуктите от серията Панацея™ са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от Вашия лекар. Приемът им НЕ може да замести препоръчаната медикаментозна терапия.

 

 

 

 

Съдържанието на текстовете и изображенията, публикувани на panacea.bg са собственост на екипа на Панацея, регистрирана търговска марка пред Патентното ведомство на Р. България. Текстовете и изображенията са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права, като всяко негово копиране следва да става с цитиране на оригиналния източник и автор, след изрично разрешение от екипа на Свети Никола 2013 ООД. 

За нас

Свети Никола 2013 ООД

Удовлетвореността на нашите клиенти е основен приоритет за нас. Ние сме насреща да отговорим на запитвания и коментари по отношение на продуктите, които предлагаме.

Контакти

  • +359887788174

Нов клиент

Създаване на профил

Регистрацията носи редица предимства, като ви дава възможност да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от персонализирано съдържание, достъпно само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран потребител