Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата Количка е празна !

Левурда срещу сърдечни болести и инфекции

.

Левурда или както още е позната - див чесън. Цялото растение съдържа етерично масло, предимно съставено от дивинилсулфид, винилсулфид и следи от меркаптан. Точното това е и съставката, която придава специфичния му аромат. В листата се съдържат значителни количества витамин С и силни фитонциди, които имат отлични фунгицидни и бактерицидни свойства. Според последните клинични изследвания пресният див чесън съдържа повече манган, магнезий, желязо и серни съединения, отколкото обикновения чесън.

 

Левурдата действа разширяващо върху кръвоносните съдове. От векове фитотерапията познава и използва нейните свойства да снижава артериалното налягане, да намалява нивото на холестерола в кръвта и неговото отлагане в стените на кръвоносните съдове. Левурдата притежава отлично фитонцидно действие, благодарение на което убива причинителите на различни инфекциозни заболявания – хламидия, трихомонас, стафилококи, стрептококи, причинители на дизентерия, грип и др.

Тя спомага и за по-доброто изчистване от токсините в черния дроб през пролетта. Консумацията на билката води и до повишаване на функциите на паметта. Много добро средство е за пречистване на бъбреците и пикочния мехур. Левурдата е много добър избор за лечение на затруднено дишане, за премахване на храчки и спиране на кашлянето.

Ние използваме лечебните свойства на левурдата като я влагаме в състава на Панацея - тинктура за кръвоносната система и тинктура Урофикс. В добре балансираните и специално подбраните от нас билкови комбинации на тези два продукта ценните свойства на левурдата са в помощ на нашето здраве.

 

 

За нас

Свети Никола 2013 ООД

Удовлетвореността на нашите клиенти е основен приоритет за нас. Ние сме насреща да отговорим на запитвания и коментари по отношение на продуктите, които предлагаме.

Контакти

  • +359887788174

Нов клиент

Създаване на профил

Регистрацията носи редица предимства, като ви дава възможност да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от персонализирано съдържание, достъпно само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран потребител