Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата Количка е празна !

Тиквеното семе - вкусно и лечебно

.
 

Тиквеното семе, също като тиквата, е изключително полезно.  Племена в Северна Америка са първите, които откриват чудните свойства на тиквените семки. Тиквата и нейните семена са важна, традиционна индианска храна, използвана заради своите хранителни и лечебни свойства.

Тиквените семки стимулират кръвоносната, храносмилателната, репродуктивната и опорно-двигателната система като подпомагат и доброто зрение. Този ефект се дължи на богатия комплекс от витамини, минерали и други полезни вещества, които съдържат. Те са богати на цинк, витамин С, витамини от В групата, калциеви, калиеви, магнезиеви, фосфорни соли и други.

Тиквените семки са едно от най-добрите и безвредни средства срещу чревни паразити. Това тяхно качество е било добре познато на нашите баби и дядовци, които са ги давали при необходимост или за профилактика на децата. За разлика от другите средства те не съдържат токсични вещества и нямат странични ефекти. Източник са на висококачествени растителни масла, които се състоят главно от наситени и ненаситени мастни киселини – нискомолекулни съединения. Благодарение на това тиквените семки извеждат от организма излишния холестерол, подобряват захранването на сърдечния мускул, регулират растежа на клетките, защитават ги от вредни въздействия, възстановяват и подмладяват, снабдяват ни с енергия и забавят стареенето.Съдържат висококачествен протеин – 30 гр протеин в 100 гр семена. Помагат за снижаване на нервната възбудимост и снемане на последствията от стреса – неслучайно китайците винаги са ги смятали за природен антидепресант.

 

 

За нас

Свети Никола 2013 ООД

Удовлетвореността на нашите клиенти е основен приоритет за нас. Ние сме насреща да отговорим на запитвания и коментари по отношение на продуктите, които предлагаме.

Контакти

  • +359887788174

Нов клиент

Създаване на профил

Регистрацията носи редица предимства, като ви дава възможност да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от персонализирано съдържание, достъпно само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран потребител