0
0,00 лв.
Mini Cart
  • Празна количка

    No products in the cart.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Доставките на територията на Република България се извършват чрез услугите на куриерска фирма Econt Express всеки делничен ден от 09:00 до 17:30ч. Ако предпочитате доставка до офис на Еконт е необходимо е да въведете име на получател, телефон за връзка и офис на Еконт, от който да получите вашата поръчка. Ако доставката е до адрес е необходимо да въведете име, телефон за връзка и точен адрес. В случай, че предпочитате да направите Вашата поръчка по телефона, можете да я направите и на 0887788174 – всеки делничен ден от 10.30 до 17.30 часа.

Вашите данни са защитени!

Свети Никола 2013 ООД е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен № 430964

Изпращаме до всички ОФИСИ на Еконт Експрес.

ЗАПЛАЩАНЕ
Заплащането за София и страната се извършва чрез наложен платеж т.е. при получаване на пратката от куриер на Econt Express.

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

При поръчка на стойност 60лв или повече, доставката до офис на Econt Express е безплатна.

Изпращаме пратките с опцията “преглед преди получаване”, за да могат нашите клиенти да проверят съдържанието им преди да приемат пратката.

СРОК НА ДОСТАВКА
– Доставката се извършва в рамките на следващия работен ден след като сте направили поръчката.

– В събота пратки се доставят и получават до 13:00ч.

– В неделя не се правят доставки.

– Econt Express ще Ви уведоми с SMS известие за пристигането на вашата поръчка.

ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧКА

Клиентът има право да върне поръчката си в 14 дневен срок, като приложи касовия бон, който е получил с пратката. За да възстановим стойността на поръчката, продуктите не бива да са разпечатани и/или да имат следи от употреба. Стойността на куриерската услуга при връщане на стока е за сметка на клиента.